Algemene deelnemersinformatie

Algemene deelnemersinformatie

Je krijgt van de organisatie een t-shirt, het is verplicht dit t-shirt te dragen tijdens de run in verband herkenbaarheid en je eigen veiligheid. Verschijn je in een ander shirt aan de start, dan zal je niet mogen vertrekken.

Voor diegenen die nog niet eerder een survivalrun hebben gelopen… Dat rode bandje dat je bij je wedstrijdshirt krijgt, is belangrijk: doe het stevig om je pols en zorg dat je ermee over alle hindernissen komt. Volg onderweg de aanwijzingen van de juryleden op. Zij geven aan op welke wijze een hindernis genomen moet worden. Dit kan namelijk voor de verschillende categorieen deelnemers verschillend zijn. Lukt een hindernis niet, dan mag je nog een poging doen. Neem daar rustig de tijd voor. Heb je je dag niet, ben je al helemaal gesloopt en lukt het echt niet om de hindernis te nemen, dan moet de jury onverbiddelijk zijn en wordt je rode bandje ingenomen. Je vervolgt daarna uiteraard gewoon je weg naar de finish, er zal wel een straftijd bij je eindtijd worden opgeteld. De precieze wedstrijdregels kun je nalezen op www.survivalbond.nl.

Het navigatieadres voor start/finish/parkeren voor deelnemers is Blikkersmaatweg 15 (parkeerplaats P3 op Het Rutbeek) te Enschede. Een kaartje met de aanrijroute is bijgevoegd. Deelnemers moeten naar P3 rijden (door de slagbomen) en parkeren daar in het veld. Bezoekers moeten parkeren op parkeerplaatsen P1 en P2. Ter plekke wordt met bewegwijzering aangegeven waar je moet zijn. Het parcours kruist de aanrijroute, volg op die plekken de aanwijzingen van de verkeersregelaars op, zodat alle deelnemers veilig kunnen oversteken. Toeschouwers die het parcours willen volgen, kunnen dit alleen op de fietsroute doen. Op de parcourskaart is de fietsroute aangegeven.

Tot slot: het parcours van de Rutbeek Survivalrun loopt door een fraai stukje Twents landschap, deels over privéterrein van omwonenden. Aan alle deelnemers en bezoekers daarom het verzoek op de aangegeven route te blijven, op de aangewezen plaatsen te parkeren, aanwijzingen van crewleden en juryleden op te volgen en geen afval te laten slingeren. Mocht je onderweg op problemen stuiten of doet er zich een calamiteit voor, geef dit dan door aan de crew/jury bij de eerstvolgende hindernis die je tegenkomt. Is iets niet duidelijk: vraag het een van onze crew- of staff-leden.

Deelnemers kunnen op P3 parkeren (op kaart aangegeven). Bezoekers kunnen bij P1 en P2 parkeren